repareer zelf uw witgoed en huishoudelijke apparaten met de onderdelen van onderdelentoko.nl

Welke delen van mijn Airfryer kunnen in de vaatwasser?

Philips Airfryer onderdelen

Welke delen van mijn Airfryer kunnen in de vaatwasser?

De Airfryer is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, hij is ook eenvoudig schoon te maken. Alle losse onderdelen van de Airfryer mogen in de vaatwasser Airfryer onderdelen zoals de pan , mand , grillpan, partymeester , pizzaplaat en andere Airfryer accessoires.

De buitenkant van de Airfryer kunt u eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. De airfryer is geen friteuse en wordt niet vet aan de buitenkant. De binnenkant kunt u schoonmaken met wat warm water en afwasmiddel op een doekje, spons of borstel. Na het schoonmaken kunt u de airfryer droog maken met een zachte doek.

Airfryer mand en pan met de hand schoonmaken?

Dat kan natuurlijk ook. U kunt de airfryer mand schoonmaken met warm water en wat afwasmiddel of milde ontvetter. Laat de mand eerst in het warme water en afwasmiddel weken voor ongeveer 10 minuten. Dit kunt u in de spoelbak doen of in de pan van de airfryer die kunt u meteen ook schoonmaken.

Na het inweken kunt u met een zachte borstel of sponsje de etensresten verwijderen. Let op!! Gebruik geen harde borstel of schuurspons dit kan de antiaanbak laag beschadigen van de pan en mand. Hetzelfde geld voor agressieve schoonmaakmiddelen.

Het rooster van het mandje zelf, dus niet de rand, mag wel met een harde borstel worden schoon gemaakt.

Droog na het afspoelen alles af met een droogdoek

Wil je voorkomen dat de pan snel vies word? Gebruik dan bakpapier bij elk gebruik. Dat voorkomt veel vuil bij gebruik van de airfryer.

Hoe maak ik het verwarmingselement van mijn airfryer schoon?

Het verwarmingselement van de airfyer mag nooit van zijn plaats worden gehaald. Deze maakt u schoon met een zachte spons of zachte borstel en een mild schoonmaakmiddel. Maak geen gebruik van schuursponsjes of gereedschap. Haal eerst alle losse delen van de airfryer zoals mand en pan. Het beste kunt u de airfryer omdraaien om goed bij het element te kunnen. Om de moeilijkere plekjes te bereiken kunt u een tandenborstel gebruiken of een sateprikker met een doekje eromheen. Droog alles na met een zachte droogdoek.

Vetresten verwijderen uit mijn Airfryer

  • Leg een stuk aluminiumfolie in de pan met een dun laagje water erop
  • Snijd een limoen of citroen in stukken en leg dit op de aluminiumfolie
  • Zet de Airfryer aan op 180 graden 8-10 minuten
  • Het vet lost op en wordt opgevangen op het folie
  • Verwijder de folie en limoen of citroenstukken en maak alles daarna verder schoon.