Wie is Onderdelentoko.nl? 

Onderdelentoko.nl is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het leveren en het uitzoeken van service onderdelen en accessoires van uw huishoudelijke apparaten  Witgoed.  Bruingoed.  Elektronica. In onze database vindt u miljoenen witgoed onderdelen en  witgoed accessoires voor huishoudelijke apparaten waar onder  wasmachine onderdelen, wasdroger onderdelen, &  vaatwasser onderdelen, maar ook voor klein huishoudelijk kunt u bij ons terecht stofzuiger, keukenmachine, koffiezetapparaat, en meer! Wij beschikken over een ongelofelijk ruim assortiment! De accessoires en onderdelen zijn gemakkelijk te vinden op  artikelnummer of typenummer van het apparaat. Wij leveren witgoed onderdelen van alle bekende merken thuis Indesit AEG, Electrolux  Zanussi  Bauknecht  Whirlpool  Siemens  Bosch, en vele anderen merken. 97% van onze onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen direct dezelfde werkdag verzonden worden. In onze online winkel staat service op NR 1 wij staan dan ook bekend bij onze klanten voor onze snelle levering, scherpe prijzen, behulpzaamheid en ons ruime assortiment.

KvK Nummer: 51830329
BTW: NL850190526b01

Contact
U kunt contact opnemen met Onderdelentoko .nl door het contactformulier in te vullen.
Daarnaast kunt u gebruikmaken van het aanvraagformulier. Wij zullen uw vraag of aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Is Onderdelentoko.nl ook telefonisch bereikbaar?
Onderdelentoko is niet telefonisch bereikbaar. Reden hiervoor is dat elektronisch verstuurde vragen en/of aanvragen kunnen sneller en beter kunnen worden beantwoord.
Op deze manier willen wij de service voor de klant zo goedkoop, snel, en optimaal mogelijk houden.