Philips Airfryer onderdelen en accessoires

Zoekt u een Airfryer onderdeel voor een Philips Airfryer apparaat?

Vul het model, onderdeel of typenummer van uw apparaat in!

De Philips Airfryer.

Met de Philips Airfryer kunt u frituren, grillen, bakken, braden en roosteren. De Philips Airfryer is de ideale oplossing. Hiermee frituurt u veel gezonder zonder nare vetluchtjes. Met lucht Verse frietjes uit de Airfryer bevatten tot 80% minder vet dan frietjes uit een gewone Philips frituurpan én… ze smaken overheerlijk! Volgens Philips komt dit door de zogeheten Rapid Air Technologie. Een circulerende hete lucht met een grillelement. Nog een voordeel is dat de Philips Airfryer gemakkelijk is schoon te maken bijvoorbeeld in de vaatwasser.

Philips Airfryer onderdelen.

Helaas gaat de Airfryer ook weleens stuk of is er een onderdeel / onderdelen versleten. Bijvoorbeeld de onderpan waarvan de anti aanbak laag bekrast of aan het afbladderen is, Geen nood onderdelentoko.nl heeft alle Philips Airfryer onderdelen en meeste onderdelen zijn op voorraad en kunnen dezelfde dag worden verzonden zodat u de onderdelen de volgende dag al in huis hebt. Niet alleen Airfryer onderdelen maar ook Airfryer accessoires hebben wij in ons assortiment, Wij hebben onderdelen en accessoires voor o.a. de volgende modellen, Viva Collection Airfryer, HD9225 Viva Collection , HD9225 Viva Collection Airfryer, HD9230 Viva Collection Digitale Airfryer, HD9240 Avance Collection Airfryer XL…

Wij verkopen namelijk alle beschikbare losse Philips airfryer onderdelen.
Allemaal officiële Philips Airfryer onderdelen en accessoires van Airfryer pan / binnenpan Airfryer, tot grillrooster en van friteusemandje of handgreep, Rollager tot Airfryer rekje en nog veel meer onderdelen en accessoires!

Philips Airfryer onderdelen nodig? Wij helpen u graag!

Als u uw Airfryer onderdeel niet kunt vinden bij de onderdelen hier boven kunt u een onderdeel aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen zodat wij u kunnen helpen zoeken naar het juiste onderdeel. Vul bij het aanvragen van een onderdeel altijd zo veel mogelijk informatie in, typenummer en of een duidelijke foto van het typeplaatje .

Waar staat het typenummer van mijn Airfryer of Airfryer XL?

Als het apparaat gerepareerd moet worden en u heeft een onderdeel nodig, Raden we u aan eerst het typenummer en serienummer van uw airfryer te noteren zodat u deze kunt invullen op het aanvraagformulier. U vindt de typenummers op het typeplaatje op de onderkant van de Airfryer. let erop dat de mand niet uit het apparaat valt als u de Airfryer omkeert om het plaatje te lezen. Het typenummer staat in de hoek linksboven op het typeplaatje en begint met: HD92xx Het serienummer is in het typeplaatje gedrukt en begint met: 10xx of 11xx.

Waar staat het typenummer van mijn Airfryer of Airfryer XL

modelnummer-van-mijn-Philips-Airfryer-vinden-xxl

Bij de Philips XXL Airfryers vindt u het serienummer op de volgende plek:

serienummer van mijn Philips Airfryer

Dit is van toepassing op de volgende Philips Airfryer modellen:
HD9980/25 , HD9904/00 , HD9980/20 , HD9909/00 , HD9905/00 , HD9910/20 , HD9911/90…

Lees meer