CANDY

Candy reserve onderdelen accessoires

Wij van onderdelentoko hebben we een Ruim assortiment Candy Service onderdelen ook wel reserveonderdelen. Zo kunnen wij aan al uw Candy onderdelen behoeften te voldoen
Zo hebben we onder andere Candy Magnetron en wasmachine onderdelen, Candy droger onderdelen, Candy afzuigkap onderdelen en filters,
koelkast onderdelen en Candy afwasmachine onderdelen en onderhoudsproducten voor deze apparaten.

Zo zijn bij ons originele Candy onderdelen te bestellen maar ook hebben we goedkopere vervangende onderdelen. Deze zijn gelijkwaardig aan de originele onderdelen alleen een stuk goedkoper. Door het typenummer van uw Candy apparaat in te geven in het zoekveld krijgt u alle beschikbare onderdelen te zien, Origineel en goedkopere vervangers allemaal geschikt voor uw type candy apparaat.

Over Candy

Candy is een Italiaans bedrijf dat huishoudelijke apparaten maakt.
Candy maakt apparaten zoals de Magnetron, wasmachine, koelkasten, vaatwasser, afwasmachine en nog vele andere apparaten.

In de jaren 45 tot 50 maakte Candy de eerste Italiaanse wasmachine met verwarmingselement en afvoerpomp. Ook vroeg het bedrijf patent aan voor de eerste vaatwasser.
Later opende Candy ook buitenlandse dochter ondernemingen, En maakte de eerste halfautomatische wasmachine en ongeveer een jaar later de volautomatische wasmachine.

Lees meer

Kies uw groep: