Vòòr 16:30 uur besteld, morgen in huis.

Privacy en klachten

Privacyverklaring Onderdelentoko

19-5-2018

Uw privacy is voor onlineonderdelenshop van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij onlineonderdelenshop allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op via het contactformulier of info@onderdelentoko.nl

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw naw‐gegevens, e‐mailadres en telefoonnummer. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u heeft gekocht.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt alleen sessie‐cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Uw browser geeft toegang tot deze bestanden en verwijdert ze automatisch wanneer u uw browser sluit. Het gebruik van cookies verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van deze website.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. 

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Onderdelentoko

Veer 18

4543NH

Zaamslag

info@onderdelentoko.nl

06-14775561

 

klachten & problemen

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden
Mocht u toch een klacht  of probleem hebben horen wij dit graag van u .
U kunt dan op de volgende manier contact met ons opnemen

Per E-mail : info@onderdelentoko.nl
Of direct via het contact formulier
Schriftelijk : Onderdelentoko  Veer  18 4543NH Zaamslag

Ruilen van producten kan alleen indien er een geldig aankoopbewijs getoond wordt. Producten kunnen alleen geruild worden mits ze, compleet worden aangeboden zoal ze zijn geleverd. 

Onderdelentoko  aanvaard retour gezonden zaken voor zover zij met deze terugzending tevoren schriftelijk, of per e-mail akkoord, is gegaan en dan slechts wanneer deze Producten aan het door onlineonderdelenshop.nl opgeven adres worden afgeleverd in de originele verpakking en in de staat verkeren waar in Onlineonderdelenshop.nl deze Producten aan de consument heeft geleverd.

Eventuele klachten over door onlineonderdelenshop.nl geleverd producten dienen door de consument aan Onlineonderdelenshop.nl uiterlijk, binnen uiterlijk 14 werkdagen na aflevering per e-mail te worden medegedeeld.

Onderdelentoko  raad aan de ontvangen producten onmiddellijk te controleren en binnen de daar voor aangegeven tijd bij ontdekking van problemen of afwijking van het  product schriftelijk of per e-mail  aan Onderdelentoko  te melden.

In overleg tussen consument en onlineonderdelenshop.nl kan dan levering van het ontbrekende, herstel vervanging of retourbetaling, plaatsvinden.

Let op! retour afzender pakketten kunnen, door de hoge kosten die dit met zich meebrengt, niet worden geaccepteerd

Hier is ook onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. 

Garantietermijnen

Aangezien Onderdelentoko geen fabrikant van haar aangeboden producten is, 
is Onlineonderdelenshop afhankelijk van de garantietermijnen van haar leveranciers. 
Op onderdelen is de fabrieksgarantie 3 maanden. 
Daarbij is het vereist dat het onderdeel door een erkende installateur/ monteur is geïnstalleerd.

Voor andere producten kan de garantietermijn sterk variëren.
Heeft u vragen over de garantietermijn van het door u bestelde product / artikel? 
U kunt dan op de volgende manier contact met ons opnemen

Schriftelijk : Onderdelentoko Veer 18 4543NH Zaamslag

klachten & problemen

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden

Mocht u toch een klacht of probleem hebben horen wij dit graag van u .

U kunt dan op de volgende manier contact met ons opnemen

Per E-mail: via het contact formulier
Schiftelijk  onderdelentoko Veer 18 4543NH Zaamslag
 

Ruilen van producten kan alleen indien er een geldig aankoopbewijs getoond wordt. Producten kunnen alleen geruild worden mits ze, compleet worden aangeboden zoal ze zijn geleverd.

onderdelentoko.nl aanvaard retour gezonden zaken voor zover zij met deze terugzending tevoren schriftelijk, of per e-mail akkoord, is gegaan en dan slechts wanneer deze producten aan het door onderdelentoko.nl opgeven adres worden afgeleverd in de originele verpakking en in de staat verkeren waar in onderdelentoko.nl deze Producten aan de consument heeft geleverd.

Eventuele klachten over door onderdelentoko.nl geleverd producten dienen door de consument aan onderdelentoko.nl uiterlijk, binnen uiterlijk 14 werkdagen na aflevering per e-mail te worden medegedeeld.

onderdelentoko.nl raad aan de ontvangen producten onmiddellijk te controleren en binnen de daar voor aangegeven tijd bij ontdekking van problemen of afwijking van het product schriftelijk of per e-mail aan onderdelentoko.nl te melden.

In overleg tussen consument en onderdelentoko.nl kan dan levering van het ontbrekende, herstel vervanging of retourbetaling, plaatsvinden.

Let op! retour afzender pakketten kunnen, door de hoge kosten die dit met zich meebrengt, niet worden geaccepteerd.

Hier is ook onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Garantietermijnen

Aangezien onderdelentoko geen fabrikant van haar aangeboden producten is,

is onderdelentoko afhankelijk van de garantietermijnen van haar leveranciers.

Op onderdelen is de fabrieksgarantie 3 maanden.

Daarbij is het vereist dat het onderdeel door een erkende installateur/ monteur is geïnstalleerd.

 

Voor andere producten kan de garantietermijn sterk variëren.

Heeft u vragen over de garantietermijn van het door u bestelde product / artikel?

U kunt dan op de volgende manier contact met ons opnemen

Per E-mail: via het contact formulier
Schiftelijk  onderdelentoko Veer 18 4543NH Zaamslag
 

Hulp nodig?

Laat ons u helpen en vraag het artikel of onderdeel bij ons aan.

Artikel of onderdeel aanvragen