Vòòr 16:30 uur besteld, morgen in huis.

nieuwe vaatwasser van Siemens de vaatwasser van de toekomst

Geplaatst op 3 Jun 2017 om 21:22 door Admin

nieuwe-vaatwasser-van-Siemens-de-vaatwasser-van-de-toekomst
Heb jij ook een vrij drukke lifestyle? Dan wil je natuurlijk geen tijd verspillen aan onnodige dingen in het huishouden. Premium witgoedmerk Siemens begrijpt dat en presenteert daarom een geheel nieuwe serie aan vaatwassers; de vaatwasser van de toekomst. Dankzij het strakke design en de innovatieve technologie verrijken deze pareltjes je keuken én vergemakkelijken ze jouw drukke leven


Het bekroonde vaatwassermerk
Dat Siemens vaatwassers over uitstekende kwaliteit beschikken, wisten we al. Niet voor niets heeft de Consumentenbond het merk in het verleden als beste getest. Toch vond Siemens het afgelopen april tijd voor vernieuwing, want ze lanceerden een geheel nieuwe serie vaatwassers. Dat belooft wat! Siemens’ witgoed staat bekend om de iSensoric technologie, wat inhoudt dat vele sensoren de machines slimmer en efficiënter maken. Iedere vernieuwde Siemens vaatwasser is voorzien van de nieuwste technologieën. Niet voor niets is deze nieuwste generatie vaatwassers bestemd “for a life less ordinary”. De innovativiteit spat ervan af.

Vaatwassers met WiFi
Wat deze nieuwe vaatwassers zo uniek maakt, zijn de vele innovatieve technologieën. Zo zijn de vaatwassers bijvoorbeeld voorzien van HomeConnect, waardoor je ze kunt bedienen vanuit één app. Zo vind je het juiste wasprogramma, bedien je de machine op afstand en ontvang je een berichtje als de vaat klaar is. Diezelfde app kun je ook gebruiken voor je andere Siemens apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en wasdrogers. De koelkast maakt zelfs een foto als je ‘m dichtdoet, zodat je weet wat erin zit. Handig!..

Lees het volledige bericht op: bol.com

Hulp nodig?

Laat ons u helpen en vraag het artikel of onderdeel bij ons aan.

Artikel of onderdeel aanvragen