Vòòr 16:30 uur besteld, morgen in huis.

Dolce&Gabbana en Smeg special edition FAB28 koelkast

Geplaatst op 18 May 2017 om 10:55 door Admin

Dolce&Gabbana en Smeg special edition FAB28 koelkast
Dolce&Gabbana en Smeg hebben kun krachten gebundeld om een special edition FAB28 koelkast te ontwerpen en te transformeren in een kunstwerk. 
De twee bedrijven behoren tot twee verschillende creatieve sectoren, maar hebben dezelfde sterke waarden m.b.t. traditie en “Made in Italy”. 
De twee bedrijven delen dezelfde Italiaanse afkomst en hebben een groot respect voor traditie en geschiedenis.


Het resultaat van deze bijzondere samenwerking is de speciale FAB28 koelkast van Smeg met uniek Dolce&Gabbana design. 
Elke koelkast toont afbeeldingen gemaakt door Siciliaanse kunstenaars: citroenen, het trinacria symbool, wagenwielen, middeleeuwse ridders en vechtscènes – alle karakteristieke elementen van het poëtische poppentheater en de Carretto Siciliano, alsook de typerende ontwerpen van Domenico Dolce en Stefano Gabbana. 
De uitgewerkte thema’s zijn daarnaast gedecoreerd met klassieke florale motieven. Deze 100 exclusieve koelkasten – de combinatie van innovatie en uitzonderlijk ook voor detail – zijn unieke stukken die de kwaliteit en technologie van Smeg combineren met de creativiteit en vakmanschap van Dolce&Gabbana.

De expertise uit de wereld van high fashion en design komen samen om unieke koelkasten te ontwerpen met bijzondere decoratie, die een Italiaans verhaal vertellen.
Siciliaanse kunstenaars, zeer bekwaam in de complexe decoratieve kunst en “schatten van het verleden’, toveren koelkasten om in unieke interpretaties van Siciliaanse folklore. De resultaten van passie, uitgesproken creativiteit en liefde voor hun vaderland. 

Dolce&Gabbana en Smeg gaan ook andere huishoudelijke apparaten ontwerpen
De nieuwe kleine huishoudelijke apparaten collectie wordt geproduceerd door Smeg met een onmiskenbare Dolce & Gabbana tintje.
Broodroosters, citrus juicers, koffiezetapparaten, waterkokers, blenders, stand mixers en langzame juicers allemaal versierd met goud citroenen, 
citrusvruchten, stekelig peren en heldere rode kersen zijn slechts enkele van de typische Siciliaanse decoraties ingelijst in driehoekige motieven genoemd Crocchi: 
er zijn ook delicate bloemmotieven geïnspireerd door de kusten en landschappen van Zuid-Italië en afbeeldingen van fascinerende Mt. 
Etna, omgeven door sier friezen, pittoreske ruïnes van de Griekse tempel van Castor en Pollux in de vallei van de tempels, trinacrie en cartocci, een decoratief motief vergelijkbaar met gestileerde acanthusbladeren.

Smeg Broodroosters, citrus juicers, koffiezetapparaten, waterkokers, blenders, stand mixers

 

Bron: SMEG

Hulp nodig?

Laat ons u helpen en vraag het artikel of onderdeel bij ons aan.

Artikel of onderdeel aanvragen