Vòòr 16:30 uur besteld, morgen in huis.

Reparatie-advies: Alles

Op ons Blog Reparatie-advies vindt u: tips, trucs, instructievideo's en storingscodes die u kunnen helpen bij het repareren / vervangen van een defect onderdeel of onderdelen van uw witgoed apparaat, klein huishoudelijke apparaten.

In de meeste gevallen wordt bij een storing of defect aan bijvoorbeeld een wasmachine, wasdroger, vaatwasser of koelkast meteen een nieuw witgoed of huishoudelijk apparaat aangeschaft. Zonde van uw geld want u kunt veel geld besparen, in de meeste gevallen kunt u zelf het defect repareren en een goed gerepareerd huishoudelijke apparaat kan nog vaak vele jaren mee en in de meeste gevallen is de reparatie zelf uit te voeren. Bij voorbeeld wasmachine pomp of koolborstels vervangen of een verwarmingselement plaatsen kunt u in principe eenvoudig zelf doen en wij leveren originele onderdelen en goedkopere alternatieve reparatie onderdelen, Voor diverse merken Bosch, Siemens, Neff, AEG, Whirlpool, Zanussi, Bauknecht, Electrolux, Philips etc. Op ons Blog Reparatie-advies vindt u tips, trucs, instructievideo's en storingscodes die u kunnen helpen bij het repareren / vervangen. Bekijk ons ruime assortiment en bestel deze vandaag nog uw onderdeel / onderdelen bij onderdelentoko.nl en repareer uw defecte wasmachine, vaatwasser, droger, koelkast  of stofzuiger en geef uw huishoudelijk apparaat een tweede leven.

U kunt ons ook volgen op:

Onderdelentoko op Facebook  Onderdelentoko op twitter Onderdelentoko op Google plus 

 

nieuwe vaatwasser van Siemens de vaatwasser van de toekomst
Geplaatst op 3 Jun 2017 om 21:22 door Admin

nieuwe-vaatwasser-van-Siemens-de-vaatwasser-van-de-toekomst
Heb jij ook een vrij drukke lifestyle? Dan wil je natuurlijk geen tijd verspillen aan onnodige dingen in het huishouden. Premium witgoedmerk Siemens begrijpt dat en presenteert daarom een geheel nieuwe serie aan vaatwassers; de vaatwasser van de toekomst. Dankzij het strakke design en de innovatieve technologie verrijken deze pareltjes je keuken én vergemakkelijken ze jouw drukke leven


Het bekroonde vaatwassermerk
Dat Siemens vaatwassers over uitstekende kwaliteit beschikken, wisten we al. Niet voor niets heeft de Consumentenbond het merk in het verleden als beste getest. Toch vond Siemens het afgelopen april tijd voor vernieuwing, want ze lanceerden een geheel nieuwe serie vaatwassers. Dat belooft wat! Siemens’ witgoed staat bekend om de iSensoric technologie, wat inhoudt dat vele sensoren de machines slimmer en efficiënter maken. Iedere vernieuwde Siemens vaatwasser is voorzien van de nieuwste technologieën. Niet voor niets is deze nieuwste generatie vaatwassers bestemd “for a life less ordinary”. De innovativiteit spat ervan af.

Lees verder »


wasdroger met ultrasoon geluid
Geplaatst op 31 May 2017 om 10:09 door Admin

drogen met ultrasone golven
 

Sneller én zuiniger kleren drogen met ultrasone golven 
De wasdroger is een van de grotere eenergieslurpers in huis.Onderzoekers slaan een nieuwe weg in en werken aan een droger die was droogt met ultrasoon geluid.
Een wasdroger droogt kleding door er warme lucht doorheen te blazen. Die methode is verre van efficiënt en kost dus veel energie. 
Dat is niet het enige nadeel. Een kledingstuk kan flink krimpen, kleuren kunnen vervagen en wie na elke wasbeurt het pluizenrooster schoonmaakt, moet wel concluderen dat wasgoed in de droger sneller slijt.

Lees verder »


Samsung Koelkast vervangen van het externe of interne waterfilter
Geplaatst op 30 May 2017 om 11:53 door Admin

Samsung Koelkast vervangen van het externe of interne waterfilter

How to; Samsung Koelkast: vervangen van het externe waterfilter
Deze video beschrijft in een aantal overzichtelijke stappen hoe u het externe waterfilter kunt vervangen van uw Samsung side by side koelkast.
Waterfilters kunt u op typenummer van uw Samsung side by side koelkast bestellen

Lees verder »


Hoogleraar TU Delft bedenkt magnetocalorische koelkast
Geplaatst op 24 May 2017 om 11:30 door Admin

Hoogleraar TU Delft bedenkt magnetocalorische koelkast
Een hoogleraar van de TU Delft heeft een belangrijke prijs gewonnen voor het ontwerp van zijn koelkast. De hoogleraar krijgt 250.000 euro.

De koelkast is een magnetocalorische koelkast, dat betekent dat de koelkast magnetisch koelt. Het koel systeem is energiezuiniger dan een gewone koelkast, omdat er geen broeikasgassen of brandbare gassen worden gebruikt. 
Ook is de koelkast veel stiller dan en koelkast met compressor. 

Lees verder »


LG koelkasten en wasmachines Google Assistant
Geplaatst op 24 May 2017 om 11:12 door Admin

LG koelkasten en wasmachines Google Assistant
Google’s virtuele assistent zal zich binnenkort gaan nestelen in meerdere smart home huishoudelijke apparaten. Op het moment is de assistent alleen beschikbaar via de Google Home speaker. 
LG is echter het avontuur met Google aangegaan en is van plan de assistent te verwerken in de LG Signature lijn. In de toekomst zullen we onder andere kunnen praten tegen de LG wasmachine, vaatwasser, koelkast, oven, droger en luchtreiniger.

LG Signature apparatuur via spraakopdrachten besturen
De huishoudelijke apparaten zullen net zoals de Google Home apparaten reageren op spraakopdrachten. Natuurlijk zal elk apparaat zijn eigen set aan handige acties hebben. Zo zal de LG Signature wasmachine bijvoorbeeld de was cyclussen bijhouden. De koelkast zou de ijsvoorraad bij kunnen houden en op commando deze weer bij maken.

Lees verder »


wasmachine en koelkast zouden Google Assistant krijgen
Geplaatst op 19 May 2017 om 10:37 door Admin

wasmachine en koelkast zouden Google Assistant krijgen
"Verhit de soep twee minuten op maximale kracht": wie liever praat dan knopjes te bedienen, kan binnenkort spreken tegen zijn oven en andere huishoudelijke apparaten.
 En wel via Google Assistant, dat op weg zou zijn naar toestellen van General Electric én de iPhone van concurrent Apple.

Volgens Bloomberg werd de spraakassistent al aangepast aan iOS en verschijnt hij mogelijk vandaag tijdens Googles eigen ontwikkelaarsconferentie I/O. 
Volgens een betrouwbare bron van Android Police komt voorlopig alleen de VS aan de beurt.

Lees verder »


Dolce&Gabbana en Smeg special edition FAB28 koelkast
Geplaatst op 18 May 2017 om 10:55 door Admin

Dolce&Gabbana en Smeg special edition FAB28 koelkast
Dolce&Gabbana en Smeg hebben kun krachten gebundeld om een special edition FAB28 koelkast te ontwerpen en te transformeren in een kunstwerk. 
De twee bedrijven behoren tot twee verschillende creatieve sectoren, maar hebben dezelfde sterke waarden m.b.t. traditie en “Made in Italy”. 
De twee bedrijven delen dezelfde Italiaanse afkomst en hebben een groot respect voor traditie en geschiedenis.


Het resultaat van deze bijzondere samenwerking is de speciale FAB28 koelkast van Smeg met uniek Dolce&Gabbana design. 
Elke koelkast toont afbeeldingen gemaakt door Siciliaanse kunstenaars: citroenen, het trinacria symbool, wagenwielen, middeleeuwse ridders en vechtscènes – alle karakteristieke elementen van het poëtische poppentheater en de Carretto Siciliano, alsook de typerende ontwerpen van Domenico Dolce en Stefano Gabbana. 
De uitgewerkte thema’s zijn daarnaast gedecoreerd met klassieke florale motieven. Deze 100 exclusieve koelkasten – de combinatie van innovatie en uitzonderlijk ook voor detail – zijn unieke stukken die de kwaliteit en technologie van Smeg combineren met de creativiteit en vakmanschap van Dolce&Gabbana.

Lees verder »


De Cora Ball voor wasmachine moeten uitkomst bieden
Geplaatst op 16 May 2017 om 11:15 door Admin

De Cora Ball voor wasmachine moeten uitkomst bieden

In de wasmachine komen microvezels vrij die slecht zijn voor het milieu. De Cora Ball en de Guppy Friend, gemaakt van (gerecycled) plastic, moeten uitkomst bieden.

Lees verder »


Maakt je oven en magnetron schoon met schoonmaakazijn
Geplaatst op 16 May 2017 om 10:45 door Admin

Maakt je oven en magnetron schoon met schoonmaakazijn
Maakt je oven en magnetron / combimagnetron schoon met schoonmaakazijn.
Op deze manier gaan alle schadelijke bacteriën dood die zich afgelopen in de magnetron of oven hebben opgehoopt.
Plaats in de oven of magnetron een bak je of schaaltje vol met schoonmaakazijn en zet dan de oven of magnetron  voor ongeveer 20 minuten op de hoogste stand.
De azijn stoom zal al het vuil en vet gemakkelijk los maken.

Lees verder »


Wasmachine defect Geen tijd geen zin of geen wasmachine?
Geplaatst op 12 May 2017 om 15:40 door Admin

Wasmachine defect Geen tijd geen zin of geen wasmachine?
Geen tijd, geen zin of geen wasmachine? Dan moet de website www.schonewasbezorgd.nl uitkomst bieden. 
Voor tien euro wordt je vieze was opgehaald en schoon thuisgebracht. 
De Tilburgse ondernemer Peter jr. van Opstal heeft grote plannen.

Je slaapkamer ligt vol met broeken, sokken en handdoeken die niet zouden misstaan in een draaiende wasmachine. Het probleem? Je hebt helemaal geen wasmachine.

Lees verder »


Hulp nodig?

Laat ons u helpen en vraag het artikel of onderdeel bij ons aan.

Artikel of onderdeel aanvragen